CATALUNYA ALTERNATIVA

CATALUNYA ALTERNATIVA

GOLF

A Catalunya tens l’oportunitat de jugar a golf durant tot l’any: el clima és suau i agradable i fa sol més de 300 dies a l’any. A més, comptes amb camps de golf. Esportistes, professionals i arquitectes de prestigi han dissenyat les 37 instal·lacions catalanes. És per això i més que et convidem a conèixer la Catalunya alternativa.

El millor …

Atès que les distàncies a Catalunya són petites, cada dia pots gaudir d’un camp de golf diferent. Al costat del mar a la Costa Brava o la Costa Daurada, a la muntanya al Pirineu de Catalunya o a menys de mitja hora de Barcelona.

Activitats nàutiques i aquàtiques a tot Catalunya

Aigües braves

La Noguera Pallaresa és un dels rius més espectaculars del nostre país, especialment en època de desglaç. Neix al Pla de Beret, en plena Val d’Aran. Els seus 146 km són el paradís dels amants de l’ ‘ràfting’ i el ‘caiac’.

Llacs

Banyoles és el llac més gran de Catalunya, però no és l’únic. Hi ha altres, com el d’Ivars i Vila-sana o el de Terradets, on trobaràs propostes aquàtiques molt diverses. Són recomanables per anar amb la família però també pots escapar-te amb els amics.

Platja

Les platges són una altra opció per anar amb els nens. El mar banya més de 800 quilòmetres de litoral entre el cap Falcó al nord i el riu de la Sénia, al sud. Cales i platges són l’escenari de les activitats que organitzen les estacions nàutiques, des de rutes en veler i divertits passejades en ‘tubbing’ fins immersions aquàtiques per recórrer el fons marí.

És per això i més que et convidem a conèixer la Catalunya alternativa.

img1 Catalunya alternativa

Instal·lacions aquàtiques olímpiques

Apunta a la teva llista de llocs per visitar al Canal Olímpic de Castelldefels i el Parc Olímpic del Segre, on podràs millorar la palada i provar noves activitats a l’aigua.

Important! Les estacions nàutiques organitzen activitats al litoral català. Són molt variades, i si ho necessites, et poden proposar allotjament i restauració.

img2 Catalunya alternativa

ESPORTS DE RISC

La natura és una font inesgotable d’aventures i experiències per posar a prova la teva adrenalina. A Catalunya tens aquest ingredient imprescindible per a qualsevol aventurer, a més d’una naturalesa diversa i amb grans contrastos: paracaigudes, Espeleologia (descens a coves), Escalades, Barranquisme i molt més.

És per això i més que et convidem a conèixer la Catalunya alternativa.

img3 Catalunya alternativa

ACTIVITATS A L’AIRE LLIURE

A Catalunya pots trobar una gran varietat d’activitat a l’aire lliure que obriran la gana per l’aventura i la diversió. Perquè a Catalunya pots fer passejades amb globus, passejades en vaixell, passejades en helicòpter, parapent, vols en ultralleugers, va tirar amb arc, circuits en els arbres, parascending, vols en avioneta, vols sense motor … i molt més.

ESCACS

Ets aficionat als escacs? Descobreix al llarg i ample de Catalunya, un infinitat de ciutats i pobles aficionats a aquesta activitat!

A Catalunya, els escacs sempre han estat un joc molt tradicional i arrelat a la manera de ser dels catalans. La formació de clubs practicants, no només en les grans ciutats, sinó també en els petits pobles disseminats per tota la geografia catalana són, en essència, la base de l’èxit de Catalunya en els escacs espanyol.

Balnearis i viles termals

A Catalunya trobaràs 16 balnearis on descobriràs l’autèntic significat de la paraula benestar.

Encara que per gaudir de les aigües no és necessària una visita mèdica o prescripció facultativa, cada balneari disposa d’un equip mèdic i auxiliar altament qualificat.

imagen spa Catalunya alternativa

Viles termals catalanes

Molts municipis catalans han fet de les aigües termals i mineromedicinals una forma de viure i d’entendre la vida, així que posen a la teva disposició centres termals que pots combinar amb descobriments de patrimoni cultural, visites a l’entorn natural, activitats d’oci, gastronomia, o les festes i tradicions.

És per això i més que et convidem a conèixer la Catalunya alternativa.

Pregunta per les nostres rutes alternatives i gaudeix d’una cara diferent i divertida de Catalunya!