Catalunya

Situada al nord-est de la península ibèrica, Catalunya ocupa un territori d’uns 32 000 km² que limita al nord amb França i Andorra, a l’est amb el mar Mediterrani, al sud amb la Comunitat Valenciana ia l’oest amb Aragó.

Catalunya és un territori amb un paisatge natural i cultural variat.

Descobreix rutes atractives i diferents pels Pirineus de Catalunya, la Tarragona romana, la Costa Brava o pel salvatge Delta de l’Ebre.

Catalunya gaudeix d’un clima mediterrani, encara que amb grans variacions de temperatura entre el litoral costaner, amb un clima suau, temperat a l’hivern i molt calorós a l’estiu; l’interior que té un clima continental mediterrani, amb hiverns freds i estius molt calorosos; i les zones muntanyoses pròximes als Pirineus, que tenen un clima d’alta muntanya, amb mínimes sota zero i neu abundant a l’hivern, precipitacions anuals per sobre de 1000 mm i estius menys calorosos.

A més, Catalunya té una gran tradició culinària, que pots descobrir amb les nostres rutes, oferint una gran varietat de productes tant del mar com de la muntanya i l’horta, caracteritzant al seu torn per la barreja de tots dos.