CONTACTE

CONTACTE

Image de contact

 

 

 

 

 

Per enviar-la teva sol·licitud personalitzada, contractar els nostres serveis, col·laborar amb nosaltres o fer-nos arribar comentaris, dubtes, suggeriments, etc., si us plau, contacta amb nosaltres a través del següent formulari de contacte:

Protecció de Dades:
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat d’Informació i de Comerç Electrònic, les dades personals seran recollides i incorporades al fitxer automatitzat corresponent, sota la titularitat de Eurosigma Consultors, SL, C / Margarida Xirgu, 38 08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona-Espanya).
Les dades personals seran tractades i destinats per enviar informació relacionada amb els serveis turístics que ofereix Eurosigma Turisme, membre de Eurosigma Consultors S.L .. amb CIF B62012893.
Els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició es poden exercir mitjançant comunicació adreçada a Eurosigma Consultors S.L. C / Margarida Xirgu, 38 08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona-Espanya) o bé per correu electrònic a l’adreça info.turismo@eurosigmaconsultors.com.
La sol·licitud d’informació que es formalitza mitjançant la incorporació d’aquestes dades personals per l’interessat implica que el mateix atorga el seu consentiment exprés per al tractament d’aquestes dades en els termes anteriorment expressats.