Catalunya

Situada al nord-est de la península ibèrica, Catalunya ocupa un territori d'uns 32 000 km² que limita al nord amb França i Andorra, a l'est amb el mar Mediterrani, al sud amb la Comunitat Valenciana

Read More

SERVEIS

SERVICIOS Els nostres serveis es centren en desenvolupar viatges a mida. Són viatges 100% personalitzats, atenent a les necessitats dels nostres clients. Donem forma a cada projecte des de l'experiència del producte, aportant idees i

Read More

SERVEIS I RUTES

Fes-te la següent pregunta: Què vull descobrir de Catalunya? Som especialistes en regalar "el teu viatge ideal". T'oferim una gamma de rutes turístiques que abasten diferents llocs, estils i enfocaments perquè puguis conèixer la riquesa

Read More

VIU LA NIT A Catalunya trobaràs una gran varietat de propostes nocturnes. Contacta amb nosaltres i […]

CATALUNYA A PEU Recórrer Catalunya a peu és possiblement la forma més antiga de descobrir […]

CATALUNYA ALTERNATIVA GOLF A Catalunya tens l’oportunitat de jugar a golf durant tot l’any: el […]

INICI – Eurosigma Turismo

Eurosigma Turisme

Eurosigma Turisme, miembro del Grup Eurosigma Consultors, està conformada per professionals de diferents àmbits.

Estem interessats en oferir als nostres clients la possibilitat d’acostar-se a la realitat quotidiana del territori, brindant-los una visió més real de les particularitats de Catalunya i cadascuna de les seves regions.

Amb nosaltres pots triar entre les nostres rutes o personalitzar el viatge segons necessitats … o desitjos.

Gaudeix al costat de nosaltres d’un recorregut per la Costa Brava, la Cerdanya o d’una visita diferent a Barcelona …

Eurosigma Turisme

Per tant…

Amb les nostres rutes podràs conèixer més en detall la realitat de la gent, cultura, gastronomia i tradicions d’aquesta regió.

Si ets un viatger apassionat com nosaltres, fes un cop d’ull a la nostra web i coneix alguna de les possibilitats que ofereix Catalunya.

A més…

Comptem amb una xarxa de col·laboradors que ens permet dissenyar el viatge perfecte en qualsevol lloc d’Espanya amb el mateix esforç, il·lusió i experiència que ens caracteritza.

¡Contacte amb nosaltres i sol·licita informació sense cap compromís!

No et quedis sense conèixer el millor de Catalunya!

També et pots subscriure al nostre Newsletter i estar al dia amb les últimes novetats sobre esdeveniments, promocions, festes, etc.

Eurosigma Consultors, s’especialitza en l’àrea de Gestió, Inversió i Finançament empresarial amb una experiència de 20 anys en el mercat.

Si vols saber més sobre el Grup Eurosigma Consultors et convido a visita su web oficial.